De smulpaap

bestelformulier koude GERECHTEN

Fijn dat u een koud buffet, dessertbuffet of ander koud gerecht bij ons bestelt.

Al onze koude gerechten kunnen bij ons steeds worden besteld zonder (6% B.T.W.) of met diensten (12% B.T.W. + uurprijs van € 28,00/uur) ter plaatse tijdens uw feest.  Als budgetvriendelijke tussenoplossing kunnen wij ook zorgen voor opstartassistentie aan het begin van uw feest.  Wij vertrekken dan wanneer uw feest in de startblokken staat.  Zorgt u er a.u.b. ook voor dat u voldoende vrije ruimte in uw koelingen heeft bij aankomst.  Indien nodig zijn bij ons zowel elektrische opwarm- en warmhoudsystemen als grote koelboxen (65cmx45cmx65cm) verkrijgbaar.

Om uw feest of activiteit goed te kunnen plannen, hebben we tamelijk wat informatie van u nodig.  Vul daarom a.u.b. de relevante velden in het onderstaande formulier in.  Vermeld steeds alle nodige informatie en breng ons op de hoogte van eventuele voedingsallergieën en -intoleranties. Op deze manier proberen we te vermijden dat we u te vaak moeten storen om extra info te vragen.  Informatie over dingen die niet van toepassing zijn of die u niet nodig heeft, hoeft u niet in te vullen.  Uw persoonsgegevens worden verzameld en verwerkt zoals aangegeven in ons Privacybeleid.  Lees ook onze Algemene voorwaarden.  Wij zijn u met plezier van dienst en antwoorden zo snel mogelijk.

Wenst u (nog) niet te bestellen, maar heeft u een vraag?  Vul dan niet dit bestelformulier in, maar klik hier voor ons informatieformulier.

Contactgegevens (naam, e-mail, telefoon)  
Komt u afhalen of wil u dat we leveren?  
Indien levering: Leveringsadres, -datum en -tijdstip  
Indien afhaling: datum en tijdstip van afhaling  
Nodige materialen (borden, bestek, ...)  
Indien nodig: grote koelboxen*, andere materialen  
Heeft u tijdens het feest onze diensten nodig?  
Algemene voorwaarden  
Privacybeleid  
Bestelling (Vermeld alle relevante info: bestelling, aantal gasten, … )