De smulpaap

bestelformulier WARME GERECHTEN

Fijn dat u bij ons een pastabuffet, warm buffet of ander warm gerecht bestelt.

Dankzij onze flexibele warmhoudsystemen kunnen deze gerechten bij ons steeds worden besteld zonder (6% B.T.W.) of met diensten (12% B.T.W. + uurprijs van € 28,00/uur) ter plaatse tijdens uw feest.  Als budgetvriendelijke tussenoplossing kunnen wij ook zorgen voor opstartassistentie aan het begin van uw feest.  Wij vertrekken dan als het eten warm is.  Zorgt u er a.u.b. ook voor dat u voldoende vrije ruimte in de koelingen heeft bij aankomst.  Indien nodig zijn bij ons zowel elektrische opwarm- en warmhoudsystemen als grote koelboxen (65cmx45cmx65cm) verkrijgbaar.

Om uw feest of activiteit goed te kunnen plannen, hebben we tamelijk wat informatie van u nodig.  Vul daarom a.u.b. de relevante velden in het onderstaande formulier in.  Vermeld steeds alle nodige informatie en breng ons op de hoogte van eventuele voedingsallergieën en -intoleranties. Op deze manier proberen we te vermijden dat we u te vaak moeten storen om extra info te vragen.  Informatie over dingen die niet van toepassing zijn of die u niet nodig heeft, hoeft u niet in te vullen.  Uw persoonsgegevens worden verzameld en verwerkt zoals aangegeven in ons Privacybeleid.  Lees ook onze Algemene voorwaarden.  Wij zijn u met plezier van dienst en antwoorden zo snel mogelijk.

Wenst u (nog) niet te bestellen, maar heeft u een vraag?  Vul dan niet dit bestelformulier in, maar klik hier voor ons informatieformulier.

Contactgegevens (naam, e-mail, telefoon)  
Komt u afhalen of wil u dat we leveren?  
Indien levering: Leveringsadres, -datum en -tijdstip  
Indien afhaling: datum en tijdstip van afhaling  
Nodige materialen (borden, bestek, ...)  
Indien nodig: grote koelboxen*, elektr. warmhoudpannen**; chafing dishes***  
Heeft u tijdens het feest onze diensten nodig?  
Algemene voorwaarden  
Privacybeleid  
Bestelling (Vermeld alle relevante info: bestelling, aantal gasten, … )