De smulpaap

ONTBIJTMANDEN

 

                 

 

 

Op zoek naar de perfecte aan huis geleverde ontbijtmand?  Zoek dan niet verder!  Als leverancier van ontbijten en picknicks aan het kasteel van Alden Biesen staan wij garant voor kwaliteit!

Maak uw keuze uit het onderstaande aanbod.  Uw ontbijtmand wordt in het weekend en tijdens schoolvakantieperiodes GRATIS aan huis geleverd binnen een straal van 8 km* vanaf 8:30 uur en kan ook worden afgehaald.  Alle ontbijtmanden kunnen worden besteld voor minstens 2 personen.  Lees hier over allergeneninformatie of contacteer ons.  Ontbijtmanden moeten minstens 3 dagen op voorhand worden besteld.  Meestal nemen we na de levering de lege koelmand voor u mee terug.  U bent dan de waarborg (€ 15,00) niet verschuldigd en bespaart zich de moeite om de koelmand te komen terugbrengen.  Laat het u smaken!    Bestellingen zijn pas geldig na schriftelijke bevestiging door De smulpaap.

Maak hieronder uw keuze.

 

 

OPMERKING: Op Moederdag is door de grote drukte enkel afhaling mogelijk van het Moederdagontbijt en het Moederdagontbijt deluxe.  Wij spreken met elke klant een apart afhaalmoment af, zodat u geen andere klanten hoeft te kruisen.  Gelieve bij afhaling onze coronamaatregelen te hanteren.  Alvast bedankt.

 

gallery/ontbijt
gallery/boodschappenmand