De smulpaap

maatregelen corona

De Smulpaap neemt uw gezondheid serieus.

 

Om die reden willen vragen wij u om de onderstaande corona- maatregelen in acht te nemen bij leveringen of afhalingen.

 

- We spreken een exact afhaalmoment of leveringsmoment af.  Op die manier komt u niet in contact met andere klanten.  Mocht dat toch het geval zijn, gelieve dan minstens 1,5 meter afstand te bewaren.

- Gelieve voor het trapje te wachten wanneer we de deur openen.  Houd rekening met de afspraken van social distancing.

- Bestellingen worden niet in ontvangst genomen door mensen met symptomen die kunnen wijzen op een eventuele coronabesmetting.

- Voorzie gepast contant geld in een enveloppe, zodat wij u geen wisselgeld moeten teruggeven of betaal op onze rekening.

- Indien levering: Wij plaatsen uw bestelling aan uw voordeur, bellen aan en nemen uw enveloppe mee.

- Maaltijden worden enkel gekoeld afgehaald of geleverd.  Plaats ze thuis meteen in de koelkast.

- Afhalingen en leveringen zijn enkel voor nuttiging in de gezinssfeer.  Het organiseren van feestjes en andere samenkomsten buiten de gezinssfeer is voorlopig door overheidsmaatregelen verboden.

- Bestellingen zijn enkel geldig na schriftelijk akkoord van De smulpaap

- Bestellingen kunnen tot 3 dagen op voorhand worden doorgegeven via telefoon of e-mail.

- Ontbijtmanden worden door ons voor en na gebruik grondig ontsmet en tussen bestellingen minstens 4 dagen in afzondering bewaard, om ruimschoots aan de 72-urenregel te voldoen.  Zowel voor elke levering als na het terug in ontvangst nemen van geledigde manden mee terug en ontsmetten deze grondig.  Niettemin vragen we u om - voor alle zekerheid - bestellingen in ontvangst te nemen en uit te pakken met plastic handschoenen en om uw handen nadien grondig te wassen met water en zeep.  In tijdens van corona kan men immers niet veilig genoeg handelen.

Doorheen al onze processen dragen wij de grootste zorg voor uw gerechten en nemen wij preventieve maatregelen voor uw gezondheid.