De smulpaap

foodtruck

Sinds november 2017 verhuren wij onze gegeerde Foodtrailer.  Deze is multi-inzetbaar op al uw feesten, zoals onder andere:

- wijn-, champagne-, cocktail-, mocktail- of drankenbar

- tapasbar, pastabar, eenpansgerechten, wraps, fingerfood, ...

- wafel-, poffertjes- of pannenkoekenkraam

- mobiele keuken

- ijskraam

- broodjesbar of croquesbar

- ...

Ons foodtrailer is uitgerust met een gasfornuis, elektrische oven, dampkap, wasbak met stromend water, koeling met vriesvak, stopcontacten en opbergruimte.  Naast deze basisapparatuur kunnen we uw foodtrailer eveneens uitrusten met o.a. een koel- of warmhoudvitrine, bain maries, chafing dishes, bakplaat, enz.  Vraag naar onze voorwaarden.

 

 

U kunt onze foodtrailer al dan niet met assistentie huren.  Onze foodtrailer mag vervoerd worden met rijbewijs B, op voorwaarde dat u ervoor zorgt dat de totale belading van de trailer (incl. leeggewicht) de 750 kg niet overschrijdt en rekening houdt met de maximale trekkracht van het trekkend voertuig en andere relevante regelgeving.  Hieronder vindt u slechts enkele van de mogelijkheden, voorzien van onze tarieven.  Heeft u zelf een ander leuk voorstel?  Aarzel niet om ons te contacteren!

 

Foodtrailer zonder assistentie of bediening

 

U kunt onze foodtruck huren voor € 110,00 per dag of € 180,00 per weekend, excl. B.T.W. en transportkosten (€ 0,29 / km).  U betaalt een waarborg die u integraal terugkrijgt indien u onze foodtruck terugbrengt in dezelfde staat waarin u deze heeft gehuurd.  Indien de waarborg niet volstaat om eventuele kosten te dekken, worden de extra kosten doorgerekend aan de klant.  U dient zelf te zorgen voor elektriciteit en leidingwater.

 

Foodtrailer inclusief gerechten, zonder assistentie of bediening

 

Aangezien u naast onze foodtrailer ook uw gerechten bij ons bestelt, geniet u van ons verlaagd tarief voor het huren van onze foodtrailer: u betaalt slechts € 90,00 per dag of € 150,00 per weekend, excl. B.T.W. en transportkosten (€ 0,29 / km).  De totaalprijs wordt in dit geval dus bepaald door de gerechten van uw keuze en de transportkost.  U dient zelf te zorgen voor elektriciteit en leidingwater en staat zelf in voor het afwerken, bakken, opwarmen en / of serveren van uw gerechten.  Deze formule kan een fikse besparing voor u betekenen.  Voorzie ter plaatse voldoende (vrijwillige) helpende handen.

De prijzen van onze gerechten zijn ongetwijfeld bij de scherpste in de business.  Contacteer ons voor uw gratis offerte.  Hieronder vindt u alvast een greep uit ons aanbod:

 

- onze specialiteit: heerlijke pasta's

- mind blowing tapas

- pittige paella

- creatieve hapjes

- zuiderse panini, pizza of pizzabaguette

- buitengewoon lekkere broodjes

- burgers met puur rundvlees

- luxe hotdogs en wraps

- verrassende croques

- hartverwarmende wafels

- dampende pannenkoeken en / of poffertjes

- heerlijk roomijs en / of sorbetijs

- ...

Combineer naar believe.  Contacteer ons voor uw aangepaste offerte.

Foodtrailer inclusief gerechten en assistentie of bediening

 

U geniet van ons verlaagde tarief voor het huren van onze foodtrailer.  De totaalprijs wordt in dit geval bepaald door het gerecht (of de combinatie) van uw keuze, de transportkost (€ 0,29 / km) en het aantal uur benodigde assistentie en / of bediening (€ 30,00 /u).

 

Contacteer ons nu voor een gratis en vrijblijvende offerte: info@traiteurdesmulpaap.be  .